Balanç positiu del nou espai de la fira del vehicle d’ocasió tot i no poder garantir la continuïtat

El cònsol major, Josep Majoral, destaca que el terreny és molt adequat però admet que caldrà veure, de cara a futures edicions, si la propietat està encara disposada a llogar-lo

Vehicles exposats aquest diumenge a la fira.
Vehicles exposats aquest diumenge a la fira. T.S.

Sant Julià ha posat punt final a la nova edició de la fira del vehicle d’ocasió. I ho fa amb un balanç positiu. Així ho ha assegurat el cònsol major, Josep Majoral, que ha destacat que tots els concessionaris participats han pogut tancar vendes. Un punt que es destaca de forma especial és el bon rendiment del nou espai del certament, la borda Huguet, tot i que no està garantida la seva continuïtat de cara a l’any vinent.

“Hi ha hagut una notable afluència de gent, molts que es paraven baixant a la Seu quan veien la fira”, ha explicat el mandatari lauredià. Majoral ha traslladat les bones sensacions del sector, amb 20 concessionaris presents. “Tots ha fet operacions i moltes d’elles s’acabaran de tancar la setmana vinent”, ha comentat.

Sobre el nou espai escollit per al certamen, el cònsol ha destacat que “és més gran” i, a més, ha permès “en molts casos tenir lloc per provar els vehicles”. Per tat, es considera encertat el canvi. Malgrat això, ha admès que no és segur que pugui tenir continuïtat.

“És un espai privat que ens han llogat de manera puntual”, ha recordat. Per això, de cara a futures edicions “haurem de veure quines són les intencions de la propietat”. Majoral també ha volgut valorar de forma positiva l’èxit d’afluència propiciat per altres dos esdeveniments a la parròquia: la fira Outlet i la ruta de la tapa. “Tot un èxit, ja que hem aconseguit que la gent vingui”, ha indicat.

Comentaris

Trending