L’avinguda d’Enclar a Santa Coloma estarà enllestida a finals de juliol

La reforma s’hi completarà amb una mitjana arbrada, un carril bici i una zona d’aparcament, a més, es farà una actuació per pacificar el trànsit

Els cònsols major i menor, Conxita Marsol i David Astrié, a l'avinguda d'Enclar.
Els cònsols major i menor, Conxita Marsol i David Astrié, a l'avinguda d'Enclar.

Les obres d’embelliment de l’avinguda d’Enclar de Santa Coloma estaran enllestits a final de juliol. Aquesta reforma es completarà amb una mitjana arbrada, un carril bici i una zona d’aparcament. En paral·lel, avui s’han licitat els treballs per continuar pacificant el trànsit d’aquesta zona.

Els cònsols major i menor d’Andorra la Vella, Conxita Marsol i David Astrié, han visitat avui les obres del tram situat entre la nova rambla de la Margineda i l’Espai Columba. En aquesta remodelació de la part de l’avinguda d’Enclar s’amplien les voravies, es redueixen els carrils de circulació i s’actua en el subsol per actualitzar i substituir canonades de la xarxa d’aigua potable i clavegueram.

Respecte a la licitació de pacificació del trànsit, el tram on es realitzen les obres esdevindrà una zona limitada de velocitat a 30 quilòmetres per hora. També es farà una actuació complementària per reduir la velocitat al tram de la nova rambla de la Margineda. Es reduiran a dos els carrils de circulació, hi haurà un carril bici de pujada i una zona d’aparcament de baixada, a més, al mig de la via s’hi construirà una mitjana arbrada similar a la de l’avinguda Tarragona. Tot plegat farà que, en aquest tram, es pugui circular a 50 quilòmetres per hora.

Des del comú asseguren que, tot el projecte, a  més de formar part del circuit esportiu del passeig del riu, potencia l’entrada a la parròquia a través de l’avinguda d’Enclar, L’objectiu és fomentar un major flux de vehicles que accedeixen al centre a través de Santa Coloma i la part alta de l’avinguda Mertixell.

Etiquetes

Comentaris

Trending