Una avaria elèctrica obliga a aixecar barreres a l’aparcament Fener 2

Les obres que es fan a la zona haurien deixat sense corrent com a mínim el dispositiu de control de l’estacionament i per evitar embussos s’ha deixat sense la maquinària

Provisionalment s'han desmuntat les barreres.
Provisionalment s'han desmuntat les barreres.

Una avaria de naturalesa elèctrica que hauria deixat sense corrent com a mínim la maquinària que permet el control del l’aparcament públic Fener 2, a Andorra la Vella, ha obligat els funcionaris del comú de la capital a aixecar les barreres per evitar els embussos que poc després de les 2 de la tarda, quan s’ha produït la falla, hi començava a haver. La fallada, poducte d'un error humà, només afecta la instal·lació comunal de gestió del pàrquing, també a nivell informàtic. I en cap cas té repercussió ni amb l'enllumenat públic ni amb el servei energètic de la zona.

Els operaris no només han aixecat les barreres sinó que les han tret perquè no hi hagi problemes i també han tapat la màquina expenedora de tiquets perquè es vegi clar que no va. La situació es mantindrà mentre no se solucioni l’avaria ocorreguda, que no estava pas prevista, òbviament. Operaris de diverses companyies, inclosa Andorra Telecom, haurien iniciat ja els treballs per al restabliment del servei però no és gens clar quan l'aparcament podrà estar operatiu com tocaria.

Comentaris

Trending