Artesania i comerç local se citen al nucli antic d’Encamp

En el marc del pla de dinamització dels caps de setmana, el comú encampadà engega aquest vespre la primera edició de ‘Mercats a la plaça’

Rètol parcial amb què es promociona el mercat.
Rètol parcial amb què es promociona el mercat. COMÚ D'ENCAMP

Artesania i comerços locals tenen una cita a partir d’aquesta tarda i durant tot el cap de setmana a la plaça Sant Miquel, el carrer Major i la plaça del Consell d’Encamp. Són els tres espais del nucli antic encampadà que acolliran un mercat d’artesania d’inspiració medieval. ‘Mercats a la Plaça’ es presenta com una mesura més de dinamització dels caps de setmana d’estiu a la parròquia encampadana.

 

Artesania i comerços locals muntaran parades a l’aire lliure durant tot el cap de setmana, des del divendres, a les 7 de la tarda i fins a les 10 del vespre, dissabte de les 9 del matí fins a les 10 del vespre i diumenge de les 9 del matí fins a les 7 de la tarda.  El cap de setmana del 25 de juliol el mercat es tindrà lloc al Pas de la Casa a la plaça de l’església durant tot el dissabte, de les 8 del matí fins a les 8 del vespre, i diumenge de les 8 h del matí fins a les 6 del vespre. Aquesta iniciativa que s’emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de xoc preveu dinamitzar el centre de la parròquia a través d’activitats complementàries a l’oferta turística i cultural i que puguin suposar un impuls per al sector comercial, hoteler i de la restauració.

mercats estiu encamp elpasdelacasa juliol
 

Aquesta setmana en la mateixa línia d’impulsar accions de dinamització i de lleure han començat les tardes d’estiu, espectacles infantils per infants que tenen lloc les tardes de dilluns  a dijous tant al Prat Gran d’Encamp com a la plaça de l’Església, al Pas de la Casa. Sumant activitats a l’aire lliure, l’Encamp en clau de llum, que enguany per les restriccions horàries pel coronavirus, s’avancen en horari de vespre i no nocturn, fet que permet també després de l’actuació poder sortir a sopar ja que els concerts acaben abans. S’han programat una dotzena d’actuacions musicals tant al Pas de la Casa, com a Encamp, incloent escenaris com la plaça dels Arínsols, plaça Sant Miquel, la plaça de l’Església al Pas, o l’església de Sant Romà de les Bons.

També aquesta setmana i durant tot el juliol, de dilluns a dijous s’han programat activitats dirigides a nivell esportiu a l’aire lliure, dilluns i dimecres a partir de les 19 h i fins a les 21 h sessions de cycling i música a la Plaça dels Arínsols i els dimarts i dijous a partir de les 19:30 h sessions d’acquagym a la Piscina de La Mola.

Etiquetes

Comentaris

Trending