Arrenquen de soca-rel una porta de Sant Serni de Nagol

Un nou acte vandàlic se suma als que darrerament afecten la zona de Sant Julià de Lòria, des de la Peguera i fins la Font de l’Àrtic

Comentaris

La porta arrencada a l'entrada de Sant Serni de Nagol.
La porta arrencada a l'entrada de Sant Serni de Nagol. BRU NOYA

La porta que dona accés al recinte de Sant Serni de Nagol ja estat arrencada de soca-rel. L’entorn de l’església és un lloc habitual d’actes incívics, cosa que obliga els empleats del comú de Sant Julià de Lòria a netejar-lo sovint d’ampolles, llaunes i altres deixalles ja que s’hi celebren botellots.

La porta permet l’entrada al recinte però no a l’església. El fet coincideix amb la petició del comú lauredià de respectar les muntanyes ja que en els darrers mesos s’han hagut de canviar dues vegades els cartells que senyalitzen camins que han estat objecte de bretolades, com ara canviar les direccions o arrencar-los.

 També ha estat objecte d’actes vandàlics el berenador del Coll de la Plana, a la Peguera. Des del comú van demanar per mitjà de les xarxes socials que es respecti el mobiliari de les instal·lacions, ja que “és cosa de tots”. La darrera destrossa en aquest indret va tenir lloc la setmana passada. Aquestes bretolades afecten tota una zona que va des de la Peguera passant per Auvinyà, Juberri i Aixirivall, i Nagol (Sant Serni i Sant Martí) per arribar fins a la Font de l’Àrtic, a Aixovall.

Inscripcions a la paret.

Relacionat

Un mur de l’església de Sant Serni de Nagol s’omple de guixots i inscripcions

Comentaris (10)

Trending