Arinsal tindrà un nou semàfor per millorar l’accés des del camí del Mas de Ribafeta

El comú ha convocat un concurs nacional per al subministrament i el muntatge del regulador, que ajudarà a pacificar el trànsit en aquesta zona

Una imatge del poble d'Arinsal.
Una imatge del poble d'Arinsal. ARXIU

El comú de la Massana ha publicat un concurs per instal·lar un semàfor a Arinsal. Concretament, el regulador se situarà a l’alçada de la desviació cap a la carretera del Mas de Ribafeta. D’aquesta manera, amb l’adjudicació del subministrament i el muntatge asseguren que es contribuirà a la pacificació i a la millora a l’accés des d’aquesta zona.

La desviació des del camí del Mas de Ribafeta, a Arinsal, és un punt conflictiu pel que fa al trànsit. Per la zona circulen un nombre relativament important de vehicles diàriament, i l’accés des de la carretera es pot arribar a fer complicat. Per aquest motiu, des del comú de la Massana han decidit instal·lar un semàfor, que ajudarà a regular la sortida de vehicles i farà més segur l’accés en ambdues direccions.

Fonts del comú expliquen que, amb aquesta instal·lació, s’ha respost a una demanda que es tenia per part dels veïns, i es complementa també la localització de diversos semàfors pedagògics per aquesta zona, que té certs problemes amb el trànsit. En aquest cas, però, es tracta d’un semàfor tradicional, que no estarà regulat per la velocitat dels vehicles.

El concurs convocat pel comú, que ha publicat l’edicte al BOPA, és de caràcter nacional. Les empreses que estiguin interessades podran presentar les ofertes abans del dia 17 de març, a les 12:00 h. Tenint en compte els terminis habituals en aquesta mena de procediment, el semàfor podria estar en marxa cap a l’abril, aproximadament.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending