Un arbre es descalça al Fener d’Escaldes i malmet una desena de cotxes del dipòsit policial

També s’ha vist lleument afectat un vehicle estacionat a l’aparcament comunal; la propietat del terreny farà tal·lar altres arbres que amenacen de caure

L'arbre descalçat damunt de dos dels vehicles afectats.
L'arbre descalçat damunt de dos dels vehicles afectats.

Un arbre arrelat en una propietat privada de la zona del Fener d’Escaldes s’ha descalçat aquest migdia i ha acabat tombant-se damunt d’alguns dels vehicles estacionats al dipòsit policial exterior de les Boïgues. Els cotxes han quedat força malmesos. Més lleument, el mateix arbre també ha afectat un turisme estacionat en l’aparcament comunal també exterior que hi ha al mateix punt.

La inestabilitat del terreny i les pluges caigudes les darreres hores haurien contribuït a anar descalçant l’arbre fins que ha acabat cedint. Ha aixafat poc o molt una desena dels vehicles dipositats. Ara s'hauran de peritar per quantificar el valor dels danys. Hi ha d’altres arbustos de la mateixa propietat que amenacen de fer el mateix. D’aquí que, segons que ha pogut saber l’Altaveu, la propietat del terreny, Casa Muntanya, hagi encomanat la tala dels altres arbres col·lindants al que s’ha desprès. 

WhatsApp Image 2021 02 22 at 16.00.43
L'arbre damunt d'un dels arbres malmesos.

Al tancat de les Boïgues hi ha prop d’un centenar de vehicles estacionats. Són cotxes -i motocicletes, fins i tot algun remolc- que han estat comissats en múltiples operacions policials. Hi ha turismes que porten anys i panys dipositats en aquell espai. Els vehicles més luxosos no es deixen al descobert, sinó que es dipositen en llocs tancats. Alguns, per exemple, en alguna de les plantes del pàrquing de Govern.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending