L'Aquapark tornarà a Andorra la Vella aquest estiu

El comú convoca el concurs per adjudicar, per lots, el subministrament, el muntatge, el desmuntatge i l’explotació del servei

Comentaris

Dos infants a l'Aquapark d'Andorra la Vella l'estiu passat.
Dos infants a l'Aquapark d'Andorra la Vella l'estiu passat. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d'Andorra la Vella convoca un concurs nacional per adjudicar, per lots, el subministrament, el muntatge, el desmuntatge i l’explotació del servei d’aquapark per a l’estiu. Totes les ofertes han de ser lliurades en sobre tancat abans de les 15 hores del 16 d’abril del 2021, al departament de Secretaria General del comú d’Andorra la Vella.

Serà la tercera edició de l'Aquapark que es va posar en marxa després de l'incendi que va afectar el complex esportiu dels Serradells i com una alternativa lúdica i refrescant. S'ubicarà de nou a l'estadi comunal Joan Samarra Vila.

L'atracció ja es va haver d'adaptar a les normes de seguretat sanitària arran del coronavirus i per això, entre d'altres, l'aforament es va limitar. Hi podien passar uns 160 infants al dia. L'estiu passat l'afluència va ser d'uns 3.000 infants. Es van habilitar dos espais diferenciats amb inflables d’aigua, tallers i jocs d’aigua. Tot i que estiguin a punt els treballs de remodelació dels Serradells, es mantindrà l'Aquapark.

Etiquetes

Comentaris

Trending