L’Aquaparc creix amb gairebé 4.000 usuaris

L’equipament, que presentava dos espais, un més per infants i un altre per adolescents, ha aprofitat el fet d’estar obert quinze dies més que el 2020, quan va arribar a les 3.000 entrades

Comentaris

Infants jugant a l'aquaparc ara fa uns dies.
Infants jugant a l'aquaparc ara fa uns dies. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

L’Aquaparc d’estiu d’Andorra la Vella ha tancat la temporada amb prop de 4.000 usuaris. Això suposa un considerable increment si es compara amb les dades del 2020. En part, aquesta evolució positiva és gràcies al fet que la instal·lació ha estat en funcionament durant dues setmanes més, incloent-hi els dies de la Festa Major de la capital.

El comú es mostra satisfet pel funcionament de l’equipament, en la seva tercera edició. Es valora especialment el fet que ha crescut en entrades respecte el 2020, assolint fins a 4.000 usuaris, que han pogut gaudir d’aquesta alternativa d’oci a la piscina exterior dels Serradells, tancada arran de l’incendi que va patir la instal·lació el novembre del 2018.

La dada suposa un increment de gairebé mil persones en comparació amb les 3.000 que van fer servir l’aquaparc el 2020. En aquest sentit, des del comú s’ha destacat que, enguany, ha tingut més dies d’obertura. Quinze més, inclòs el cap de setmana de la Festa Major d’Andorra la Vella.

També ha tingut una bona acollida el fet d’oferir dos espais diferenciats, un amb inflables d’aigua, tallers i jocs d’aigua per a infants i un altre més centrat en els adolescents. Novament també s’ha fet un sistema de torns per garantir tant la limitació d’aforament com la desinfecció dels espais.

Etiquetes

Comentaris

Trending