Aprovat el concurs per als treballs de rehabilitació de l’església de Santa Coloma

Cultura ha licitat aquesta primera fase, que es centrarà en la reforma dels exteriors d’aquest punt emblemàtic de la parròquia

Església de Santa Coloma.
Església de Santa Coloma. Altaveu

Govern ha aprovat la convocatòria d’un concurs públic nacional, de procediment obert i modalitat ordinària, per a la primera fase dels treballs de rehabilitació i reforma de l’església de Santa Coloma. Així, s’actuarà en l’emblemàtic edifici de la parròquia, tot renovant part dels elements exteriors.

L’any 2018, la instal·lació del vídeo mapatge va comportar importants treballs de restauració i reforma de l’església. Aquestes intervencions, que varen afectar part dels acabats i el mobiliari, van mantenir el model així com la idea existent de disseny dels espais interiors. Es va dotar també l’immoble de les idònies escomeses de llum i telecomunicacions, i també es va restaurar part dels cobriments, paviments de fusta i revestiments interns, respectivament afectats pels agents atmosfèrics, filtracions d’aigua i humitats de condensació.

No obstant això, en el seu moment no es va poder dur a terme la visió integral dels espais que inicialment es pretenia renovar la imatge del temple. D’aquesta manera, s’han programat actuacions en dues fases per arreglar l’enllumenat exterior i la majoria de conservacions i reparacions previstes al porxo i al campanar-torre.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending