L’aparcament del Parc Central tancarà totalment entre el 19 de juny i fins que marxi el Tour

Des de dilluns part de l’instal·lació quedarà inhabilitada perquè es començarà a muntar l’envelat i el ‘village’ de l’Andorra Multisport Festival

L'aparcament del Parc Cental tornarà a estar fora de servei gairebé un mes.
L'aparcament del Parc Cental tornarà a estar fora de servei gairebé un mes.

Des d’aquest dilluns, el comú d’Andorra la Vella tancarà de forma parcial l’aparcament del Parc Central. La mesura es pren perquè s’han de muntar els envelats i el ‘village’ de l’Andorra Mutisport Festival. A partir de diumenge vinent, la instal·lació romandrà totalment fora de servei fins que el Tour de França marxi del país.

El tancament es començarà ja a fer aquest dilluns perquè s’ha de muntar l’envelat de l’Andorra Multisports Festival. Només quedarà operativa la part alta, la més propera a l’avinguda Meritxell i només es podrà accedir per l’entrada del carrer Pere d’Urg. Així doncs, queda de servei la de l’avinguda Tarragona.

A partir de diumenge vinent, 19 de juny, el pàrquing quedarà totalment tancat. Un cop s’hagi celebrat l’Andorra Multisport Festival començaran les tasques per adequar les instal·lacions  del Tour, que visitarà Andorra l’11 de juliol. El pàrquing, doncs, recuperarà les 540 places disponibles en els dies posteriors a l’arribada de la cursa ciclista.

Mentre resti tancat l’aparcament del Parc Central, quedarà inhabilitada provisionalment la minideixalleria perquè l’accés estarà tancat. Els usuaris tindran, com a alternativa, les situades als aparcaments Valira i Meritxell.

Comentaris (6)

Trending