L’aparcament del Parc Central tanca a partir d’aquest diumenge pel muntatge de la Fira

Al recinte que es clausura temporalment s’hi podrà estacionar, però, entre divendres 8 i dimarts 12 d’octubre per donar acollida al volum important de turistes previst pel pont del Pilar

L'aparcament actual del Parc Central.
L'aparcament actual del Parc Central.

El muntatge de l’envelat que acollirà la 42a edició de la Fira d’Andorra la Vella, que se celebrarà entre el 22 i el 24 d’octubre, s’iniciarà a primera hora del proper dilluns 4 d’octubre, per la qual cosa la instal·lació haurà de quedar lliure de cotxes. Per això, ja el diumenge dia 3 no es permetrà l’entrada de nous vehicles pels accessos del carrer Pere d’Urg i de l’avinguda Tarragona.

Un cop muntada l’estructura, es reobrirà l’aparcament a partir de la tarda de divendres 8 i fins el dimarts 12, en previsió d’una important afluència de turistes espanyols amb motiu del pont del Pilar. Un cop transcorregut aquest període, continuarà el procés de muntatge de la Fira d’Andorra la Vella.

Un cop fet el desmuntatge de l’envelat, el pàrquing recuperarà les 540 places disponibles a partir del 29 d’octubre, en previsió d’un nou període d’afluència turística amb motiu del Pont de Tots Sants. D’altra banda, entre el 3 i el 29 d’octubre, quedarà inhabilitada provisionalment la minideixalleria situada en aquest aparcament perquè l’accés estarà tancat.

Comentaris (4)

Trending