Andorra la Vella reprèn les xerrades laborals enfocades als joves

Tindran lloc el dia 11 i 18 de novembre al Rusc i hi participaran vuit grups empresarials així com la Cambra de Comerç

Comentaris

Una de les xerrades celebrades abans de l'esclat de la pandèmia.
Una de les xerrades celebrades abans de l'esclat de la pandèmia. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El cicle de xerrades laborals que organitza el servei de Joventut del comú d’Andorra la Vella torna aquesta tardor després d’un parèntesi a causa de la pandèmia. Els propers 11 i 18 de novembre, a partir de les sis de la tarda, se celebraran al Rusc trobades entre empresaris i joves que busquen feina per als períodes de vacances. L’activitat s’adreça a persones a partir de 16 anys que estan estudiant al país o a l’estranger.

En aquesta ocasió hi participen vuit grups empresarials (Caldea, Ski Andorra, Grup Pyrénées, Germans Cruz, Perfumeries Gala, Via Moda, Perfumeries Júlia i Esport organització Advent S. L.), a més del Servei d’Ocupació del Govern. L’objectiu de les xerrades serà explicar com s’organitzen i els perfils laborals que sol·liciten, posant especial èmfasi en les feines temporals per a l’hivern. Enguany també s’hi suma, per primera vegada, la Cambra de Comerç, que presentarà el seu projecte de borsa de treball adreçat específicament als joves i que s’articula al voltant d’una App.

Aquesta activitat també permet als joves entregar el seu currículum i resoldre dubtes directament amb els responsables dels recursos humans. De fet, com a novetat aquest any des del Rusc s’oferirà els dies previs a les presentacions assessorament personalitzat per a l’elaboració d’aquest document.

El departament de Joventut va començar a organitzar les xerrades laborals l’any 2015 i se’n programen dos cicles (un abans de la campanya d’hivern i un altre abans de la campanya d’estiu), enfocats a facilitar la inserció laboral dels estudiants, ja que per a molts és el seu primer contacte amb el món laboral.  A la darrera trobada, el novembre del 2019, van assistir mig centenar de joves.

Comentaris

Trending