Andorra la Vella, ‘permissiva’ amb els cotxes que aparquen als llocs de les motos al Parc Central

Usuaris de les xarxes socials han recriminat al comú que els vehicles ocupaven aquests espais i que no se’ls sancionava de cap manera

Els cotxes utilitzant els llocs de motos al Parc Central.
Els cotxes utilitzant els llocs de motos al Parc Central. @martan1973

L’arribada de turistes al país els darrers dies s’ha deixat notar tant a les carreteres, com als pàrquings. Principalment, els de la capital es troben plens gairebé de gom a gom tot el dia. Alguns usuaris de les xarxes socials han fet notar al comú d’Andorra la Vella que alguns d’aquests cotxes estaven fent servir els llocs habilitats per a motos. Des de la corporació, i a través de la mateixa plataforma, s’ha explicat que s’estava sent més “permissius” amb aquestes clares infraccions.

El passat mes de juliol es va posar en marxa l’espai gratuït d’estacionament per a motos al Parc Central. Aquest dijous, una usuària compartia una foto a les xarxes socials on indicava que gran part d’ells, pràcticament tots, es trobaven ocupats per vehicles. És més que evident que es tracta d’una infracció i que aquest no és l’objectiu que es tenia quan es van habilitar aquests llocs.

Un altre usuari, i seguint el fil de la primera publicació, reclamava el motiu pel qual no se sancionava aquests vehicles que es trobaven estacionats on clarament no podien ser-hi. La resposta del comú ha estat que, malgrat que és evident que se’ls hauria d’imposar una multa, aquests dies “de molta afluència de vehicles”, s’està deixant passar, “s’està tenint una certa permissivitat”. Més enllà de l’elevat aforament de cotxes, també es té en compte que hi ha un menor de motos i, per tant, es deixarà passar fins que “les motos no trobin espai dins de l’aparcament”.

 

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending