Andorra la Vella organitza la segona edició del curs de conducció sobre neu i gel

La iniciativa, que es porta a terme conjuntament amb l’Automòbil Club d’Andorra, va dirigida als joves i es farà el cap de setmana del 19 i 20 de març

Una imatge de la formació de l'any passat.
Una imatge de la formació de l'any passat. Comú d'Andorra la Vella

El departament de Joventut del comú d’Andorra la Vella ha organitzat, per segon any consecutiu, i després de la bona acollida de l’anterior, el curs especialitzat de conducció sobre gel conjuntament amb l’Automòbil Club d’Andorra (ACA). L’activitat, que té per objectiu promoure la conducció segura dels joves en condicions adverses, es durà a terme el cap de setmana del 19 i 20 de març al circuit ‘Andorra’ del Pas de la Casa.

Durant la formació es recrearan situacions de risc que es generen a la carretera quan hi ha nevades o gel. D’aquesta manera, s’espera que els participants aprenguin els recursos necessaris per evitar accidents. Aquesta iniciativa respon a les inquietuds del col·lectiu jove, i suposa una activitat que combina oci i formació. Enguany s’ofereixen novament 32 places, les mateixes que l’any passat i que es van exhaurir davant l’elevada demanda.

El curs ofereix dues hores de classes de conducció al circuit i s’adreça a joves d’entre 16 i 21 anys censats a la parròquia d’Andorra la Vella. A més, està altament subvencionat pel departament de Joventut i l’ACA, amb la idea de poder oferir un preu popular i posar facilitats a les famílies. Així doncs, per als participants de 16 a 17 anys serà de 20 euros, i de 35 euros per als de 18 a 21 anys.

Etiquetes

Comentaris

Trending