Andorra la Vella estrenarà la nova zona esportiva de Prat Salit amb la Festa del bàsquet

La instal·lació és el projecte guanyador dels primers Pressupostos participatius i té dues pistes reglamentàries de 3x3, cistelles i una mini pista de futbol

Cartell de la festa del bàsquet
Cartell de la festa del bàsquet

Andorra la Vella estrenarà el proper dimarts una nova instal·lació per practicar esport a l’aire lliure. La nova zona esportiva de Prat Salit, a tocar de l’Escola andorrana de Santa Coloma, consta de dues pistes reglamentàries de 3x3, cistelles i una mini pista de futbol. El projecte, que s’iniciarà amb la Festa del bàsquet, és el guanyador dels primers Pressupostos participatius.

L’espai està equipat amb dues pistes  de bàsquet de 3x3 que es podran fer servir per a competicions oficials, una mini pista de futbol per a infants, quatre cistelles de minibàsquet i un arbre multi bàsquet com el que hi ha ubicat al Parc Central. L’equipament també té una connexió per l’avinguda d’Enclar. Per a l’estrena s’ha programat una Festa del bàsquet, oberta a tota la ciutadania, que començarà a les 18.30 hores amb un concurs de tirs a càrrec de la Federació Andorrana de Bàsquet, i durant el qual els participants s’enduran pilotes i altres obsequis esportius.

A les 19 hores tindrà lloc la inauguració de l’espai per part de les autoritats i a continuació es donarà pas a l’espectacle ‘Bots pel canvi’, de Basket beat, una entitat catalana que acompanya persones en el seu creixement personal, especialment a aquelles amb menys oportunitats, i que ofereix concerts i tallers fent música amb pilotes de bàsquet.

Comentaris

Trending