Andorra la Vella estrena aquest divendres dipòsit comunal de vehicles

Els automòbils retirats per la grua s’hauran de recollir a partir d’ara al nou dipòsit situat al Camí vell, un vial paral·lel a l’avinguda Salou, un cop completat el pagament al Servei de Circulació

El nou dipòsit està situat a la zona del Camí vell.
El nou dipòsit està situat a la zona del Camí vell. tony lara / comú d'andorra la vella

Andorra la Vella posa en funcionament aquest divendres el nou dipòsit de vehicles comunal, situat al Camí vell, al vial paral·lel a l’avinguda Salou a l’altura de l’Estadi Nacional i que s’hi accedeix des de la carretera de la Comella, tot just passada la rotonda, i girant cap al vial situat a la dreta abans del restaurant Borda Estevet. Té una capacitat per uns quaranta cotxes i una trentena de motocicletes.

Fins ara, els cotxes que el Servei de Circulació retira amb la grua (cinc vehicles diaris de mitjana) es guardaven en pupil·latge a l’aparcament situat davant de l’antiga plaça de braus juntament amb els cotxes abandonats mentre no es desballesten. L’adequació del nou dipòsit comunal de vehicles permet alliberar prop d’una quarantena de places d’aparcament públiques al pàrquing d’autobusos de Prat de la Creu, situat davant de l’edifici administratiu del Govern, que actualment és gratuït durant l’horari d’administració de les vacunes de la Covid-19.

Els cònsols i responsables de Mobilitat i Circulació comunal han anat a revisar les instal·lacions.
Els cònsols i responsables de Mobilitat i Circulació comunal han anat a revisar les instal·lacions.

Aquest migdia els cònsols major i menor, Conxita Marsol i David Astrié, han visitat el nou equipament acompanyats del coordinador de Mobilitat, Miquel Rossell, i del cap del servei de Circulació, Toni Pujol. El dipòsit comunal té capacitat per a una quarantena de cotxes i reserva una trentena de places més per a vehicles de dues rodes. L’habilitació de l’espai ha tingut un cost aproximat de 50.000 euros.

Comentaris

Trending