Andorra la Vella destina gairebé 144.000 euros per a l’enllumenat de Nadal

El comú també ha convocat un concurs nacional de caràcter urgent per a un carrusel per al Poblet

Una imatge d'assistents al Poblet de Nadal anys anteriors.
Una imatge d'assistents al Poblet de Nadal anys anteriors.

El comú d’Andorra la Vella ha fet pública al BOPA l’adjudicació del subministrament dels ornaments de l’enllumenat de Nadal. Entre els diversos elements, la suma ascendeix gairebé fins els 144.000 euros. D’altra banda, a un altre edicte, ha convocat un concurs nacional, de caràcter urgent, per a un carrusel per al Poblet de Nadal.

Les adjudicatàries de l’enllumenat seran dues empreses. En primer lloc, Cairó SL, que es farà càrrec de 60 motius de fanals, per 109 euros cadascun (un total de 6.540 euros) i de 40 figures de mitja lluna, per 1.250 euros cadascuna (un total de 50.000 euros). En segon lloc, SA-NOVELEC es farà càrrec d’un arbre de branques regulables, per 30.493 euros, i d’una figura per 56.881 euros. El contracte signat amb les dues empreses té una durada de dos anys.

Al mateix BOPA s’ha fet pública la convocatòria d’un concurs, de caràcter nacional, per adjudicar el subministrament i la instal·lació d’un carrusel per al Poblet de Nadal. Les persones interessades podran retirar el plec de bases, previ pagament de 30 euros, a partir de demà, 14 d’octubre. Les ofertes es podran lliurar abans de les 15 h del 27 d’octubre, i l’obertura de plecs es farà el dia 28.

Etiquetes

Comentaris

Trending