Andorra la Vella convoca el concurs per ampliar el carrer Doctor Vilanova

L’objectiu és, un cop enderrocada la plaça de Braus, convertir el tram en una artèria principal d’accés a la parròquia amb dos carrils de pujada i un de baixada

Comentaris

El carrer Doctor Vilanova on s'actuarà.
El carrer Doctor Vilanova on s'actuarà.

Andorra la Vella ha convocat el concurs per a dur a terme l’ampliació del carrer Doctor Vilanova. Concretament, la zona entre l’avinguda Tarragona i Prat de la Creu, on es preveu incloure un tercer carril. D’aquesta manera, i després de l’enderroc de la plaça de Braus, hi haurà dos en sentit de pujada i un en sentit de baixada, per tal de convertir el carrer en una artèria principal d’accés a la parròquia.

Continuen els arranjaments a la zona del carrer Doctor Vilanova, Prat de la Creu i Prada Casadet. En aquesta ocasió, es busca l’empresa que es faci càrrec de la intervenció que es farà serà per convertir Doctor Vilanova en la principal artèria viària i d’accés a Andorra la Vella. Actualment compta amb únicament dos carrils, un de pujada i un de baixada, i passarà a tenir-ne tres. Aquest darrer punt, però, acabarà depenent del projecte final que es porti a terme.

L’obertura de plecs es durà a terme el dia 11 d’abril, mentre que les ofertes es poden presentar fins al 6 d’abril. Malgrat això, encara no es té una previsió d’en quin moment es podran començar les obres a la zona. Tot apunta, però, que serà a principis d’estiu, com a mínim. El que es té més o menys clar, com ja es va avançar al mes de desembre, és que en el projecte no hauria d’entrar la font de Govern, ja que no acaba de quallar amb la nova distribució.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending