Andorra la Vella contractarà més de 150 joves per treballar aquest estiu

Les places eventuals que s’han obert seran per informadors turístics, monitors esportius i de lleure, així com per al Servei de Medi Ambient

Edifici del comú d'Andorra la Vella.
Edifici del comú d'Andorra la Vella. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella ha obert el termini per contractar 155 joves de la parròquia durant a l’estiu. Serà, com és habitual, de forma eventual, i es tracta d’una xifra similar a la dels darrers dos anys, quan es van incrementar les places a causa de les necessitats derivades de la pandèmia. Els llocs de treballs seran per a informadors turístics, monitors d’activitats esportives i de lleure, o per donar suport al Servei de Medi Ambient.

Concretament, es convoquen 54 places d’informadors turístics i de carrer, 62 de monitors per a les activitats esportives, 23 per als espais de lleure i 6 per al Servei de Joventut, a més de 10 auxiliars per donar suport al Servei de Medi Ambient. Els llocs de treball que ofereix el departament de Promoció Turística i Comercial estan adreçats als joves que vulguin donar a conèixer la parròquia als turistes i atendre les seves necessitats.

Entre el centenar de places que s’ofereixen en aquest sentit n’hi ha de diferent tipologia. 40 són per ser informadors de carrer, i l’edat exigida per participar és dels 16 als 22 anys. També hi ha un parell de places de responsables de grup, per a joves d’entre 23 i 26 anys. A més, s’ofereixen 10 places d’informadors turístics, una de guia turístic i una altra de guia de muntanya. En aquest cas, cal que els aspirants hagin complert els 18 anys abans de l’inici de la contractació.

D’altra banda, el departament d’esports ha obert 62 places de monitor d’activitats per dur a terme l’educació dels infants inscrits a les activitats d’estiu del comú. Igualment, el departament de social contractarà 23 places per a monitors de les activitats de lleure que s’organitzen a la Ludoteca de Santa Coloma i al Casal d’infants del Llamp, per als mesos de juliol, agost i principi de setembre. El departament de joventut també ha convocat sis places per cobrir la seva oferta d’estiu. En tots tres casos s’hi poden presentar fins als 25 anys. Finalment, el servei de medi ambient posa a disposició 10 places d’auxiliar, per a nois i noies d’entre 18 i 25 anys.

Les persones interessades a ocupar una d’aquestes places s’hauran d’adreçar al departament de Recursos Humans del comú d’Andorra la Vella abans de l’1 d’abril.

Etiquetes

Comentaris

Trending