Andorra la Vella atorga 400.000 euros a les entitats esportives en subvencions per al curs 2021-22

El comú manté enguany el volum d’ajuts, amb la voluntat de donar un impuls als clubs i federacions de la parròquia

Assistents a l'acte de presentació del programa de subvencions.
Assistents a l'acte de presentació del programa de subvencions. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d'Andorra la Vella ha atorgat 400.000 euros a les entitats esportives en subvencions per al curs 2021-2022  La corporació manté enguany el volum d’ajuts, amb la voluntat de donar un impuls als clubs i federacions. S’han concedit subvencions a 23 entitats que duen a terme activitats a la parròquia.

El comú d’Andorra la Vella ha atorgat les subvencions per a la temporada 2021-2022 (publicades al BOPA d’aquest dimecres 1 de desembre) per donar suport a les entitats que realitzin activitats esportives a Andorra la Vella amb una durada anyal o puntual que incideixen en la creació i l’enfortiment de l’esport de base, el suport a l’esport de competició, les xarxes associatives en el món de l’esport, a les entitats que fomentin les relacions ciutadanes a través de la difusió de les diverses formes d’activitat física i esportiva, i a les entitats que es dediquin a la integració social per mitjà de l’esport. 

Per la convocatòria de subvencions de lliure concurrència s’han atorgat 400.000 euros d’ajudes, una partida que es manté respecte l’any passat, amb la voluntat de donar un impuls a les entitats esportives i atenent la situació derivada de la pandèmia.

Les subvencions s’han concedit a 23 clubs esportius, les seccions d’acció esportiva i agrupacions esportives sense ànim de lucre que estan inscrites al Registre Comunal d’Associacions d’Andorra la Vella i que duen a terme a la parròquia l’activitat per a la qual es demana la subvenció.

Per cinquè any consecutiu, la convocatòria de subvencions per a la temporada 2021-2022 s’adreça a activitats que es fan en horari extraescolar i/o durant els períodes de vacances. Enguany s’ofereixen quatre programes diferents, centrats en la promoció de l’esport en edat escolar i esport jove; la promoció de l’activitat física i l’esport en sectors socials amb característiques especials, l’organització d’activitats esportives puntuals i/o temporals i la formació de tècnics i directius esportius.

D’altra banda, aquest any ha canviat de format la regulació de les subvencions destinades a les activitats esportives en períodes de vacances escolars per a infants de 4 a 12 anys. El programa, tal com estava concebut fins ara, s’ha eliminat i, a partir d’ara, les entitats que vulguin oferir-les hauran de signar un conveni específic amb el comú d’Andorra la Vella, que hi destina una partida de més de 60.000 euros. El nou format facilitarà, a més, el funcionament intern de les entitats.

Etiquetes

Comentaris

Trending