Andorra la Vella amplia les hores d'obertura del Mercat del Poblet de Nadal

L’eix comercial tornarà a ser aquest dissabte a la tarda el centre neuràlgic de les animacions, amb el muntatge 'Móvil' a càrrec de la companyia Bambolea Producciones, amb acrobàcies i malabars

Comentaris

El Poblet de Nadal.
El Poblet de Nadal. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El Poblet de Nadal encara aquests dies la recta final amb activitats per a tota la família. El Mercat de la plaça del Poble, davant la proximitat de les festes de Nadal, obre aquests dies en un horari més ampli. Així doncs, està en funcionament tot el cap de setmana i, també, els dies 20, 21, 22, 23 i 24 de desembre, en què estarà en funcionament de les 11 a les 21 hores. El Mercat no obrirà el dia 25, per Nadal, i reprendrà l’activitat el diumenge 26 quan tancarà definitivament portes en l’edició d’enguany.

L’eix comercial tornarà a ser aquest dissabte a la tarda el centre neuràlgic de les animacions, amb el muntatge 'Móvil' a càrrec de la companyia Bambolea Producciones, amb acrobàcies i malabars. Aquest espectacle substitueix 'El cavall de ferro', per confinament de la companyia en detectar algun cas positiu de Covid. L’espectacle itinerant que s’iniciarà a les 18.30 h al carrer de la Unió i desfilarà per tota l’avinguda Meritxell fins a l’arribada a la plaça Príncep Benlloch. Aquest serà el penúltim espectacle de gran format del Poblet de Nadal. L’últim arribarà el dijous 23 amb el show 'World of wonder' a càrrec de la Companyia Teatre Per Caso.

A més a més, dissabte a les 17 hores se celebrarà la quarta edició de la Cursa atlètica El Petit Santa Claus, a l’Estadi Comunal Joan Samarra Vila, adreçada a infants fins als 12 anys. Els dorsals, a cinc euros, es podran recollir al mateix estadi a partir de les 15.30 hores. Tots els participants rebran un obsequi i es repartirà coca i xocolata. Els infants tindran la possibilitat de lliurar la seva carta al Pare Noel.

Etiquetes

Comentaris

Trending