Andorra la Vella allarga la cavalcada de Reis per evitar aglomeracions

Durant el recorregut no es llençaran caramels, ni tampoc s’aturaran ni baixaran de les carrosses en tot el trajecte, i no oferiran un parlament des del balcó de Casa Comuna

Comentaris

Cavalcada de Ses majestats els Reis Mags d'Orient a Andorra la Vella, l'any 2018
Cavalcada de Ses majestats els Reis Mags d'Orient a Andorra la Vella, l'any 2018 Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

La tarda de dimecres, 5 de gener, Andorra la Vella rebrà els tres Reis d’Orient amb una cavalcada que recorrerà l’avinguda Meritxell fins a l’avinguda Príncep Benlloch. El seguici reial sortirà a les 18 hores, i s’ha ampliat el recorregut que tindran les quatre carrosses que participen. Com a mesures preventives, a més, no es llençaran caramels, ni tampoc s’aturaran ni baixaran de les carrosses en tot el trajecte, i no oferiran un parlament des del balcó de Casa Comuna, com és habitual.

Les carrosses, formades per la de Melcior, Gaspar i Baltasar, més la del patge reial, sortiran des de l’avinguda Meritxell 112. A més, els acompanyaran tres espectacles itinerants de gran format, en la línia dels oferts durant les darreres setmanes en el marc del Poblet de Nadal. La companyia Mademoiselle Paillette desfilarà amb xanquers, actors i malabaristes que ompliran de llum, color i música la cavalcada. Tot plegat, amb una gran batucada que obrirà la desfilada.

L’adaptació de la cavalcada, allargant el recorregut, respon a la situació sanitària en no celebrar-se aquest any de forma conjunta amb Escaldes-Engordany. El comú recomana saludar els Reis des de diversos espais de manera que els ciutadans es puguin distribuir còmodament al llarg del trajecte i s’evitin les concentracions de persones.

Melcior, Gaspar i Baltasar saludaran els infants i les seves famílies enfilats a les seves carrosses al llarg de l’avinguda Meritxell, passaran per davant del comú d’Andorra la Vella, en contra direcció, per tant no passaran per la plaça Guillemó, per emprendre el tram final de la cavalcada per l’avinguda Príncep Benlloch.

L’oficina de Correus Màgica de la plaça Guillemó, amb tot, seguirà oberta cada tarda entre les 17:30 i les 20 hores del mateix 5 de gener. Els Menairons estan aquests dies ben enfeinats rebent i tramitant totes les cartes que al llarg del darrer mes els estan fent arribar els infants.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending