L’Andorra Fitness Challenge aporta un miler de visitants durant el cap de setmana a Escaldes

El comú valora que la prova esportiva, celebrada aquest dissabte i diumenge a la zona del Prat del Roure, ha contribuït a donar activitat als hotels, els comerços i la restauració de la parròquia

Participants en les proves disputades al llarg del cap de setmana.
Participants en les proves disputades al llarg del cap de setmana. COMU D'ESCALDES

La nova edició de l’Andorra Fitness Challenge s’ha celebrat aquest cap de setmana a Escaldes-Engordany. En total, són 135 els equips que han participat en la prova esportiva. Des del comú, s’assegura que l’esdeveniment ha permès venir al país i a la parròquia fins a un miler de visitants.

La prova, de crossift, forma part de la Fitness Challenge League, i ha comentat amb 135 equips, provinents de diferents punts d’Espanya, però també de França i Itàlia. Això es tradueix en 540 esportistes, als quals s’han de sumar els acompanyants.

Des del comú s’ha volgut destacar que “l’arribada d’un miler de persones és una acció més de generació d’activitat econòmica a la parròquia”, tot assegurant que “és gent que s’allotja als establiments hotelers d’Escaldes, consumeix als restaurants i compra als comerços”. Per això, la corporació fa una aportació econòmica que s’acabarà concretant en funció del nombre de participants.

Comentaris (3)

Trending