L’Andorra Fitness Challenge amplia el nombre de participants a 200 equips

S’espera atreure fins a 2.000 visitants i els hotels de la parròquia han penjat el cartell de complet per al cap de setmana

Presentació de l'Andorra Fitness Challenge.
Presentació de l'Andorra Fitness Challenge.

La segona edició de l’Andorra Fitness Challenge torna a Escaldes-Engordany amb l’objectiu d’atreure més visitants. El 2021, la prova va tenir una participació de 149 equips i un total de 596 participants. Aquest any s’ha ampliat el nombre a 200 equips. S’estima que qui va venir l’any passat ho va fer amb dos acompanyants cadascú, que suma un total de 1.200 participants. En aquesta ocasió s’espera comptar amb aproximadament 2.000.

La prova se celebrarà el proper 9 i 10 de juliol al Prat del Roure i compta amb una subvenció de 8.000 euros del Comú d’Escaldes-Engordany. La consellera de Promoció i dinamització turística i econòmica, Meritxell Massoni, ha destacat que el retorn al teixit econòmic de la parròquia ja va ser molt positiu l’any passat, quan es va ajudar els hotels amb paquets turístic en un moment de restriccions de mobilitat degut a la Covid-19. Ara, es preveu que l’impacte sigui més important. De fet, els hotels de la parròquia estan al cent per cent d’ocupació gràcies en gran part a aquest esdeveniment esportiu. És per això que el conseller d’Esports i TIC, Josep Batalla, ha declarat que l’ajut que el Comú atorga a l’Andorra Fitness Challenge “retorna amb escreix” a la parròquia.

L’Andorra Fitness Challenge és una prova puntuable en el circuit de la Fitness Challenge League. En aquesta segona edició, els equips distribuïts en tres categories (Rookie, RX, Elit) hauran d’esprémer al màxim el seu físic per poder fer front a les exigents proves preparades, on la força, l’agilitat i la coordinació, entre altres aspectes, seran claus per poder-se proclamar campions.

Etiquetes

Comentaris

Trending