Andoflora reforça la participació ciutadana per implicar més el públic

La 29a edició tindrà lloc del 19 al 21 de maig i compartarà amb vint-i-cinc estands, setze col·laboradors i més d’una vintena d’activitats

Un moment de la presentació de la 29a edició d'Andoflora
Un moment de la presentació de la 29a edició d'Andoflora Comú de la Massana

La 29a edició tindrà lloc del 19 al 21 de maig, a la plaça de les Fontetes de la Massana. Tres dies plens d’activitats amb les flors com a protagonistes i amb un reforç de la participació ciutadana. Per aquest motiu, hi haurà 25 estands, setze col·laboradors i més d’una vintena d’activitats.

Andoflora és una cita ineludible per als amants de les flors i de la jardineria. Enguany celebra la 29a edició i el conseller de Cultura, Guillem Forné, ha posat de relleu la importància de la participació ciutadana perquè “és un puntal del certamen, i per això aquest any encara ho hem volgut reforçar més, ja que comptem amb setze col·laboradors i amb activitats per afavorir la implicació del públic”.

Pel que fa a la part del mercat, el nombre d’estands es manté en els vint-i-cinc. Hi haurà parades amb flors, plantes i jardineria, però també hi haurà altres productes relacionats, com joies o teixits inspirats en la vegetació, a més de productes artesanals i de cosmètica natural.

Una de les novetats d’enguany és el concurs d’art al carrer, a càrrec de la Capsa. Els participants hauran de recollir un bloc de dibuix a la Biblioteca Comunal Antoni Morell. A partir d’aquí poden mostrar la seva creativitat, plasmant sobre el paper tot allò que els inspira Andoflora. També hi haurà un concurs per implicar, sobretot, el públic més jove. Es tracta d’un concurs d’instagram que consistirà a penjar fotos relacionades amb la cita.

Durant els tres dies, hi haurà diversos espectacles com les actuacions de la Grossband, l’Andorra Gospel Cor, la Coral Polifònica d’Alella, un concert de boleros o la música underground de Rickhy Vuelcom, que atraurà els més joves.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending