L'ampliació de les voreres de Prada Motxilla provocarà la pèrdua de places d'aparcament

El comú d'Andorra la Vella vol fer més segura la zona amb una alta concentració d'escolars i de veïns

La vorera de davant del Lycée Comte de Foix té un tram molt estret.
La vorera de davant del Lycée Comte de Foix té un tram molt estret. Altaveu

El comú d’Andorra la Vella ha acordat convocar un concurs nacional per adjudicar les obres d’ampliació de voravia al carrer Prada Motxilla, entre el Camí Ral i la Baixada del Molí. El termini de presentació d'ofertes acaba el 2 de juliol i l'obertura de plecs s'efectuarà el dia següent.

L'objectiu dels treballs segons ha explicat la cònsol major, Conxita Marsol es "donar més seguretat a una zona amb molt trànsit i amb molts vianants", tenint en compte que hi ha el Lycée Comte de Foix que compta amb uns 1.200 alumnes. També es un carrer amb molts veïns i s'ha detectat que els cotxes sovint circulen a més velocitat de la recomanada. L'ampliació de les voreres implicarà la supressió d'uns quinze places d'aparcament, "Hi ha aparcaments pròxims que compensaran aquesta pèrdua de llocs", indica Marsol. 

El carrer Prada Motxilla és de doble sentit de circulació però a les hores d'entrada i sortida de l'escola només es pot circular cap a la Baixada del Molí. Els dies que hi ha partit al Poliesportiu també se suprimeixen places d'aparcament. També hi ha circulació d'autobusos escolars.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.