L’ampliació del camí de Sornàs costarà 89.000 euros i estarà enllestida a inicis de tardor

El comú d’Ordino ha adjudicat les obres amb un petit estalvi, d’uns 4.000 euros, en comparació a la partida estimada i es compta que tot es pugui enllestir en un mes

Una de les zones del camí de Sornàs on s'actuarà.
Una de les zones del camí de Sornàs on s'actuarà.

El comú d’Ordino destinarà finalment poc més de 89.000 euros a les actuacions de millora que impulsarà durant els pròxims mesos al camí del riu, a Sornàs. S’espera que les obres estiguin enllestides a la tardor. S’ampliarà la via i s’enderrocaran els murs actuals de maçoneria per construir-ne un altre però, sobretot, per guanyar espai per als usuaris.

Ara fa uns dies, la corporació va tancar el procés per contractar l’empresa que es faci càrrec dels treballs. I, finalment, el concurs s’ha tancat amb un petit estalvi per al comú respecte a la partida inicialment prevista. Si la previsió era de 93.000 euros, l’obra s’ha adjudicat per 89.083.

S’espera que els treballs no triguin gaire a començar. Un cop l’empresa guanyadora, Construccions Barca, es posi a la feina, el termini previst és de tot just un mes. Per tant, si res es torça, el renovat camí haurà d’estar a disposició de la gent a inicis de tardor.

El projecte consisteix a eixamplar un tram del camí actual. El que es vol és moure el mur actual fins a una nova posició. A banda, pavimentarà la zona ampliada seguint el model ja existent. Per facilitar els treballs, la intenció és dividir els treballs en dues fases. Es dividirà el tram total de l’actuació i s’actuarà primer en una i després a l’altra.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending