Una altra gran promoció a Encamp farà perdre l’aparcament de zona blava del Prat del Baró

L’edifici, que tindrà nou plantes, preveu la construcció de 58 pisos d’entre 65 i 219 metres quadrats, a un cost mínim de 218.000 euros

La parcel·la on es farà el projecte, actualment ocupada per un aparcamentn de zona blava.
La parcel·la on es farà el projecte, actualment ocupada per un aparcamentn de zona blava.

Encamp és una de les parròquies on més activitat de construcció s’espera pels pròxims anys. El nombre de projectes autoritzats els darrers temps des del comú és elevat i inclou promocions immobiliàries ambicioses, com ara la que s’ha iniciat, previ enderroc dels edificis existents, a prop del Rosaleda. Una altra zona que es desenvoluparà serà l’actualment ocupada per l’aparcament de zona blava del Prat del Baró, que lògicament es perdrà. La idea és aixecar un bloc de fins a nou plantes amb 58 pisos.

La parcel·la on es farà el projecte es troba en ple centre del poble, entre els carrers Mirador, Engolasters i de l’Arena. Antigament, havia albergat un aparcament de barrera, el del Prat de Baró, i des de fa uns mesos el comú havia tornat a llogar l’espai vist que els plans de la propietat s’endarreriren. Actualment, dona servei d’aparcament, via regulació amb parquímetre. És a dir, zona blava per a una trentena de vehicles.

Es tracta d’una zona on hi ha altres projectes urbanístics ja en marxa, com ara la construcció d’un centre comercial River, o una altra promoció immobiliària a l’aparcament de Sant Miquel. A la web del projecte, s’explica que l’edifici constarà de nou plantes -opció permesa arran de la darrera modificació del pla d’urbanisme de la parròquia, i permetrà la construcció de fins a 58 apartaments d’entre 65 i 219 metres quadrats.

Projecte del futur edifici a Encamp.

El preu dels diferents immobles oscil·la entre els 218.000 euros -els de dues habitacions- i pot ascendir a 622.000. Es posa en relleu que tots compten amb “acabats d’alta qualitat” i “sistema de calefacció per aerotèrmia”. Entre altres coses, també es destaca que el futur edifici garantirà “impressionants vistes”, ja que estarà “en una posició elevada amb exposició als quatre vents”.

De moment, s’ha començat a fer promoció del projecte. Els darrers dies, ja s’han instal·lat diferents cartells a l’entorn de l’encara aparcament. Una instal·lació que, lògicament, s’acabarà perdent, complicant encara més l’estacionament a la zona. Fonts comunals, però, han volgut posar en relleu que aquesta situació no s’ha de donar pas de forma immediata. Dependrà de quan decideixi tirar endavant l’obra la promotora.

Comentaris (31)

Trending