Alerta per dues tapes de claveguera obertes des de fa dies a prop del rocòdrom de Canillo

Els veïns alerten del risc que suposa la situació en una zona força transitada durant l’estiu, més amb la mala senyalització existent, i exigeixen que es tornin a posar al seu lloc com més aviat millor

Una de les dues tapes aixecades.
Una de les dues tapes aixecades.

Veïns de la zona del rocòdrom, a Canillo, alerten del perill que, des de fa uns dies, suposen dues tapes de les clavegueres que no estan ben posades. Avisen que la situació, que dura més d’una setmana, pot representar un risc per a les persones que passegen per la zona, un nombre elevat a aquestes dates d’estiu. A més, apunten que no s’ha senyalitzat bé i exigeixen que s’actuï i es tornin a posar al seu lloc com més aviat millor.

Les dues tapes es troben a la voravia de la carretera general 2 al seu pas per la zona del rocòdrom. Els veïns que s’han posat en contacte amb Altaveu posen en relleu que fa més d’una setmana que es manté aquesta situació que, entenen, és de risc. “S’està esperant que algú es trenqui una cama?”, es demanen.

En aquest sentit, expliquen que es tracta d’una zona “freqüentada per molta gent a l’estiu”. Entre ells, indiquen, corredors d’atletisme. Per tant, entenen que les dues tapes de claveguera aixecades poden acabar provocant un accident, especialment de nit quan “no hi ha llum i, per tant, no es poden veure”.

Més quan, lamenten, no hi ha una bona senyalització de la situació. Una, expliquen, només té un con a sobre. L’altra, ni tan sols això.

tapa claveguera canillo

Etiquetes

Comentaris (20)

Trending