Alberto Iñurrategi, convidat a Ordino pel Dia Internacional de les Muntanyes

L’alpinista basc, que ha coronat els catorze cims del món amb més de 8.000 metres, oferirà la conferència ‘Elogi del fracàs’ en un acte que tindrà lloc a l’Auditori Nacional

Alberto Iñurrategi.
Alberto Iñurrategi.

L’alpinista basc Alberto Iñurrategi serà el convidat en l’acte de commemoració del Dia Internacional de les Muntanyes, que tindrà lloc el pròxim dilluns. Així, l’Auditori Nacinal acollirà la conferència ‘Elogi del fracàs’. Prèviament, també hi haurà una trobada amb alumnes de secundària dels tres sistemes educatius.

Un any més, el 13 de novembre és una data marcada al calendari. És la jornada mundial dedicada a les muntanyes i el comú d’Ordino ho celebra amb un acte que tindrà lloc a l’Auditori. En ell, Iñurrategi compartirà la seva experiència vital i la seva particular visió de l’alpinisme.

Es tracta de la primera vegada que l’alpinista basc visita Ordino, en un acte organitzat amb la col·laboració de Viladomat Esports, el ministeri d’Educació i la Comissió Nacional Andorrana per la Unesco. Prèviament, l’esportista també protagonitzarà una xerrada amb estudiants del país. En ella es posarà el focus en la muntanya, vista com un vincle de solidaritat i no només un repte d’èxits esportius.

Iñurrategi és un alpinista experimentat que tot i haver coronat catorze vuit mil, reflexionarà sobre aspectes més profunds i personals del muntanyisme. La importància relativa d’assolir el cim vers el camí són alguns dels temes que tractarà a la sessió nocturna en la seva xerrada. El públic podrà participar i intercanviar la seva opinió amb l’alpinista.

cartell

Etiquetes

Comentaris

Trending