L'agost no atura les obres del nou centre comercial de Sant Julià que continuen a ple ritme

Són dies de vacances a la construcció però algunes empreses han optat per fer torns entre els treballadors

Dos treballadors aquest matí a les obres del nou centre comercial de Sant Julià de Lòria.
Dos treballadors aquest matí a les obres del nou centre comercial de Sant Julià de Lòria. B. N.

Les obres del nou centre comercial de Sant Julià Lòria que ocupa l'espai de les antigues botigues Josa continuen a ple ritme. Tot i que aquesta quinzena és la de les vacances de la construcció algunes empreses han optat per fer torns entre els treballadors o per subcontractar altres empreses catalanes, com és el cas d'una que té la seu a Girona.

En el cas de les obres del centre comercial, els treballs han d'acabar per contracte en una data determinada. En cas contrari, s'aplicarà una penalització. Descartada, pel moment, l'opció de fer pisos,  la construcció es limitarà a la part de les botigues amb un gran supermercat i diversos comercials, molt semblant a l'Illa Carlemany.

Mentrestant, l'edificació ha aixecat recels entre els petits comerciants, els més pròxims a l'avinguda Rocafort, que poden veure com es redueix el seu volum de negoci. En els darrers anys diverses cadenes de supermercats s'han instal·lat al centre de Sant Julià de Lòria i han ampliat la competència en una parròquia que ja compta amb dos grans centres comercials a la carretera d'Espanya, que seran tres amb l'obertura aquest any del nou Punt de Trobada.

Comentaris (1)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.