Afectacions en el subministrament d’aigua a diversos carrers d’Encamp per reparar una fuita

Hi ha dues zones on s’ha hagut de tallar el servei per fer les actuacions pertinents: el tram inicial de la carretera dels Cortals i el barri proper a Santa Eulàlia i Hort de Godí

Les obres per reparar la fuita ja estan en marxa.
Les obres per reparar la fuita ja estan en marxa.

Un tall en el subministrament d’aigua afecta ara mateix diferents carrers d’Encamp. El motiu és una fuita en una canonada que ha obligat a tallar el servei per poder procedir a la seva reparació. Hi ha dues parts del poble que estan patint la situació: per una part, el tram inicial de la carretera dels Cortals. Per l’altre, la zona propera a l’església de Santa Eulàlia i Hort de Godí.

Així ho ha informat el comú a través de les xarxes socials. Un cop detectada la fuita, els operaris s’han posat a treballar per intentar minimitzar el problema com més aviat millor. Tot i això, l’afectació és important.

Per un costat s’han quedat sense aigua els edificis i veïns de la carretera dels Cortals. Concretament, del tram inicial -el més urbanitzat-, des de la rotonda del Funicamp fins a la cruïlla de la carretera de la Plana.

Per l’altra, també hi ha tall de subministrament en diversos carrers de la zona propera a l’església de Santa Eulàlia. Així, estan afectats el de la Canadilla, el del Doro, el de Torrent de l’Avià i el d’Hort de Godí.

Comentaris

Trending