Acord entre majoria i oposició a Escaldes-Engordany per modificar l’Ordinació de la Funció Pública

El consell comunal ha aprovat per unanimitat canviar diversos punts que feien referència al funcionament intern de l’organisme

Sessió de consell de comú a Escaldes-Engordany.
Sessió de consell de comú a Escaldes-Engordany. Pilar Candel

A la sessió de consell celebrada a Escaldes – Engordany s’han aprovat per unanimitat canvis en diversos punts referents a l’Ordinació de la Funció Pública. Concretament, s’ha arribat a un acord per permetre la mobilitat entre departaments dels treballadors, flexibilitzar les vacances i republicar les taules salarials al BOPA.

El secretari general, Cerni Escalé, ha presentat les modificacions de l’Ordinació de la Funció Pública enfront del consell. Escalé ha explicat que, l’actual ordinació té molts anys, i està portant bastants problemes. Per tant, el comú ha començat un estudi per poder canviar-la. La reforma presentada avui fa referència a certs “punts d’ordre domèstic”. Concretament, permetrà la mobilitat entre departaments dels treballadors de l’organisme, que fins al moment no era possible. També es flexibilitzaran les vacances, perquè es puguin prendre dies solts i no únicament consecutius. Per últim, es republicaran les taules salarials al BOPA, ja que, com ha indicat Escalé, per un error no es va fer.

En aquesta sessió, a més, s’ha aprovat una Ordinació de suplement de crèdit. Degut a certs canvis en la quota d’un préstec, la partida que hi havia destinada no cobria completament la quantitat necessària. Per tant, es destinarà un import de 5.907 euros per amortitzar-lo.

Comentaris

Trending