Abraham Férriz s'incorpora al comú de Sant Julià per gestionar els recursos humans

Era un càrrec que es volia cobrir des de fa temps i que han arribat a assumir dos consellers i la secretària general

Abraham Férriz amb l'atleta Laia Isus a l'Estadi Comunal l'any 2013
Abraham Férriz amb l'atleta Laia Isus a l'Estadi Comunal l'any 2013 ABRAHAM FÉRRIZ

El comú de Sant Julià de Lòria ha cobert finalment el càrrec de responsable de recursos humans incorporant Abraham Férriz, que era tècnic al ministeri d'Educació i Ensenyament Superior en el departament que lidera Elisabeth Carpa. És llicenciat en psicologia per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i és molt conegut per la seva vinculació esportiva.

Abraham Férriz va ser director tècnic de la Federació Andorrana d'Altetisme (FAA) gairebé durant 20 anys fins que va deixar el càrrec el 2018. Va ser 2 vegades internacional amb la selecció nacional de bàsquet. Amb la seva arribada al comú es compleix l'objectiu de dotar la corporació d'un responsable de recursos humans amb l'adequada preparació, els coneixements, i una dedicació completa.

Fins ara, aquesta tasca la desenvolupava la secretària general, Judith Albós però abans havia recaigut en els consellers comunals Beatriz Lorenzo i  Joan Antoni León, actual secretari d'Estat d'Interior.

La creació de la figura del responsable de recursos humans també era una demanda d'alguns treballadors de la corporació. L'edicte per aquest lloc de treball es va publica al BOPA del mes de febrer passat tot i que el procés de selecció es va veure afectat per la crisi de la pandèmia del coronavirus. Els candidats havien d'estar en possessió d’una titulació d’Ensenyament Superior, de com a mínim, nivell 4 del MATES en les especialitats de Relacions laborals, Dret, Psicologia o similar.

Comentaris (2)

Trending