750 infants donen el tret de sortida al cap de setmana Spartan a Encamp

Malgrat la pluja, els més petits han pogut gaudir de les proves específicament preparades per a ells, inici de tres dies de competició que han de portar a la parròquia més de 5.500 esportistes

Uns 750 infants han protagonitzat la primera jornada de l'Spartan.
Uns 750 infants han protagonitzat la primera jornada de l'Spartan. COMÚ ENCAMP

Els més petits han donat aquest divendres, malgrat un inici de jornada amb climatologia adversa, a una nova edició de l’Spartan Race d’Encamp, que aquest any acull també l’Europeu. En total, 750 infants, 500 dels quals d’escoles de la parròquia han participat en la prova Kids. Per aquest vespre, es preveu la desfilada de banderes a la plaça dels Arínsols, amb fins a 43 països representats pels més de 5.500 participants inscrits.

Des del comú es treu pit de la dinamització, més enllà de l’aspecte esportiu, que suposa l’esdeveniment. Aquest divendres ha estat el torn de la canalla, amb una primera prova per als infants d’Encamp i l’Spartan Kids, amb 250 inscrits més. Malgrat la pluja de primera hora, la competició s’ha acabat poden celebrar amb la plaça dels Arínsols com a punt d’arribada. “Hem volgut obrir la participació als més petits de la parròquia perquè puguin gaudir d’aquest esdeveniment en primera personal”, ha destacat el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot.

Les activitats continuen aquesta tarda amb la cerimònia d’obertura, que es farà, novament, als Arínsols, i la desfilada de banderes. Es preveu que l’Spartan per adults apropi al país més de 5.500 persones. Les proves es distribuiran al llarg del cap de setmana en un poble que viu al màxim l’esdeveniment.

Cal recordar que les proves suposaran restriccions de circulació al poble. Així, l’avinguda de Joan Martí, des de la plaça dels Arínsols fins a la rotonda de Prat de Genil, està tallada al trànsit i això obliga a desviar els busos pel carrer del Mirador.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending