190.000 euros per construir un aparcament de 30 places a Arinsal

La instal·lació es regularà amb barreres i ha de permetre donar servei d’estacionament al poble massanenc a partir d’inicis de la tardor vinent, que és quan es preveu que les obres s’hagin enllestit

L'aparcament s'ha de construir a Arinsal.
L'aparcament s'ha de construir a Arinsal.

El comú de la Massana destinarà prop de 190.000 euros per a la construcció d’un nou aparcament amb barrera a Arinsal. El projecte ha de servir per donar servei a una zona necessitada d’estacionament. En concret, el futur espai disposarà d’una trentena de places. La iniciativa s’ha pogut desbloquejar via una adjudicació directa, després que el concurs inicial quedés desert. Ara s’espera que la instal·lació estigui ja disponible durant la tardor.

D’aquesta forma, la corporació tira endavant una infraestructura que es considera necessària al poble massanenc, mancat d’estacionament sobretot en èpoques de gran afluència turística. En concret, l’aparcament estarà situat a Terra Borda i ha de comptar amb 30 places. Es regularà amb barreres.

El projecte havia quedat bloquejat al maig. Llavors, el concurs que s’havia convocat per tirar endavant les obres es va quedar desert. No es va presentar cap empresa. El comú ha optat, llavors, per una opció contemplada a la legislació de contractació pública. Fer una adjudicació directa.

Ara, els treballs s’han encarregat. Tindran un cost de 189.667,90 euros. El termini d’execució és d’unes vuit setmanes. Tot i això, en quedar pel mig les vacances del sector de la construcció, tot fa pensar que la instal·lació no estarà en funcionament fins a inicis de la tardor. En tot cas, sempre a punt per a la nova temporada d’hivern al poble massanenc.

Comentaris (7)

Trending