Pares de la Sagrada Família volen que la fiscalia intervingui en el cas de l’AMPA

Ara per ara, el gros de l’associació ha descartat portar les irregularitats financeres a la Justícia o a la policia

-
-
Pares de l’escola Sagrada Família consideren que ja que l’Associació de mares i pares d’alumnes (AMPA) del centre rep subvencions del Govern, hauria de ser la fiscalia la qui actués d’ofici per intentar aclarir les irregularitats en la gestió comptable de l’entitat. De moment, més enllà d’una petició feta per alguns dels associats en petit comitè, la demanda no ha anat més enllà.

El gros del col·lectiu va acordar fa uns dies no portar el cas ni per la via judicial ni per la via policial, almenys per ara, i elaborar amb assessors jurídics un document de reconeixement de deute o, com a mínim, per exigir el rescabalament d’aquells pagaments injustificats a l’anterior president de l’associació i a altres membres de les seves juntes, una situació que alguns dels afectats no entenen de cap de les maneres.

Les fonts consultades no han confirmat quin seria el muntant que s’hauria trobat a faltar atès que encara no s’hauria fet l’anàlisi definitiva i setmanes enrere l’expresident hauria aportat alguns justificants més que avalen alguns dels ‘descoberts’. No obstant això, només en la gestió de la comercialització de roba esportiva, de xandalls, hi hauria un decalatge de més de 40.000 euros.

Tant l’AMPA com el centre confessional porten el cas amb la màxima discreció per tal que no afecti la imatge de l’escola. Alguns pares, però, lamenten la situació i consideren que el que s’hauria de fer és aclarir del tot què va passar i que una vegada establerts els fets i el forat se’n busquin els responsables indubtables. Més enllà de la suposada defraudació, el malestar també hi és atès que l’associació, que dirigia gairebé de forma unipersonal l’antic president, va contractar la parella d’aquest per dirigir les activitats extraescolars.

Comentaris

Trending