Pallarés nova tresorera de la Internacional Liberal, Minoves president d’honor

La consellera general andorrana va ser la més votada per al càrrec al qual aspirava dins del nou bureau elegit en un congrés a la capital senegalesa, a Dakar

-
-
La consellera general integrant del grup parlamentari liberal Judith Pallarés ha estat escollida del nou comitè de direcció de la Liberal Internacional alhora que el fins ara president del mateix ‘bureau’, el també andorrà Juli Minoves, ha de deixar el càrrec però se’l nomenarà president honorari en reconeixement de la feina feta al llarg de quatre anys.

Els esmentat canvis s’han decidit en el 62è Congrés que l’agrupació de partits liberals ha celebrat a Dakar, la capital del Senegal. Pallarés ha estat la més votada entre els tres aspirants al càrrec de tresorer, al qual també hi ha accedit el polític senegalès Omar Youm del partit Alliance pour la Démocratie et la Fédération de Burkina Fasso. 

Pallarés s’ha mostrat “molt il·lusionada de participar en el nou Bureau que comptarà amb moltes dones inceïbles, entre elles Hakima El Haité que s’ha convertit en la segona dona en ser escollida presidenta de la LI en tota la seva història”. El nou Bureau de la Liberal Internacional representa una clara aposta per l’empoderament de les dones amb una àmplia representació femenina.

La renovació del Bureau ha comportat el final del mandat de Juli Minoves que no podia repetir en el càrrec com a president després d’ocupar-lo durant els últims quatre anys. A partir d’ara, el polític andorrà serà president d’honor de la Liberal Internacional. La presidència d’honor se li ha atorgat pel seu gran compromís en la defensa dels drets humans i de les llibertats de les persones exercit al capdavant de la Internacional Liberal. A més, Minoves ha portat terme durant el seu mandat la redacció d’un nou manifest -el Manifesto d’Andorra- que ha actualitzat l’ideari liberal als reptes del segle XXI i que marca la línia a seguir pels partits liberals de tot el món.

 

Comentaris

Trending