Ordino Arcalís treu al mercat nous forfets conjunts amb Grandvalira

Es tracta d'un forfet de dos o més dies que permetrà als esquiadors gaudir dels 240 km esquiables que sumen ambdues estacions

Domini d'Ordino Arcalís
Domini d'Ordino Arcalís
L’estació d’Ordino Arcalís presenta nous productes conjunts amb Grandvalira, aquests es tracten d’un forfet que va des dels dos fins als tretze dies, un dels quals es podrà esquiar lliurement a Grandvalira. L’objectiu d’aquests nous forfets conjunts és permetre a tots els visitants que “hagin triat Andorra com a destinació de neu, gaudir d’una oferta més àmplia i enriquidora”.

Segons fonts del domini esquiable, les noves sinergies comercials que s’han establert entre Ordino Arcalís i Grandvalira, fruit de l’entrada del grup SAETDE com a màxim accionista de l’estació ordinenca, han permès donar llum a aquests forfets. Un producte que presenta com a avantatge no haver de passar per les taquilles de Grandvalira, "ja que funciona amb el mateix títol de transport entregat el primer dia de la compra a Ordino Arcalís”. A més, els forfets "permetran als esquiadors gaudir dels 240 km esquiables que sumen ambdues estacions". 

Els productes es comercialitzaran tant a taquilles d’Ordino Arcalís com via online a la seva web. Com a preu de referència, el forfet d’un dia al domini ordinenc més un dia a Grandvalira, té un preu des de 79 euros pels adults i de 59 euros pels infants menors de 16 anys. Aquesta és una proposta que sorgeix arran del suplement per esquiar a Ordino Arcalís pels clients de l’abonament de temporada Grandvalira que es va posar en marxa a la Fira d’Andorra la Vella i que ha estat “un èxit de vendes”.

Comentaris

Trending