Ordino acomiada aquest matí el motorista mort en accidentar-se quan tornava a casa després d’un sopar

Propietari i cuiner d’un restaurant a la Massana, el finat, de 43 anys, deixa parella i una filla de molt curta edat

Comentaris

-
-
L’església de Sant Corneli i Sant Cebrià d’Ordino acull aquest matí, a partir de les 11, la missa funeral en memòria d’Àlex Asbert, el resident espanyol de 43 anys que va morir la matinada de dilluns a dimarts en patir un accident de motocicleta quan circulava en direcció al seu domicili, a la Cortinada, després d’assistir a un sopar. El sinistre mortal sofert pel cuiner i propietari del restaurant Gustus de la Massana ha commocionat diversos sectors de la societat andorrana.

L’accident es va esdevenir passats dos quarts de 3 de la matinada de dilluns a dimarts, a l’avinguda de l’Hortó, la zona urbana d’Ansalonga de la carretera general CG-3. L’home, de 43 anys i que conduïa una Honda XL 1000 Varadero amb matrícula del Principat, s’hauria desestabilitzat damunt la moto per motius que suposadament hauria revelat l’autòpsia que es manté sota la confidencialitat familiar i de la investigació judicial, i hauria perdut el control del vehicle de dues rodes en un moment en què l’asfalt tot sovint està humitejat.

Les fonts properes a la investigació consultades han assegurat que Asbert, aparellat i amb una filla de curta edat, circulava en direcció a la Cortinada, on vivia, i on anava després d’un sopar. La motocicleta hauria anat a parar, però, a l’altre costat de la via, en el carril de baixada, per circumstàncies que els especialistes de l’àrea de trànsit de la policia estarien acabant d’investigar. En tot cas, no hi ha cap dubte que l’home, amant de les motos, es va accidentar tot sol i que va morir a l’acte.

Tant per la seva activitat professional com per les seves relacions socials i familiars, Asbert era notablement conegut al Principat. I la seva defunció ha commocionat enormement. Després de la missa funeral en record del motorista, les seves restes mortals seran incinerades.

Etiquetes

Comentaris

Trending