Olga Molné i Josep Maria Garrallà, el primer tàndem que ‘proposa’ Ciutadans Compromesos

La formació massanenca inicia una ‘campanya’ de sondejos per trobar els millors candidats per encapçalar la candidatura per a les comunals del 15 de desembre

-
-
Ciutadans Compromesos (CC) ha posat en marxa una ‘campanya’ de sondejos per intentar trobar el millor tiquet electoral en vista als comicis comunals del 15 de desembre. Sap la formació massanenca que substituir el tàndem que durant molt temps han format David Baró i Raül Ferré no serà gens fàcil. D’aquí que es posi en marxa un treball que permeti valorar quines persones poden arribar a assolir un alt grau de suport. Una de les primeres parelles de ball que es posarà sobre la taula és la que formen Olga Molné i Josep Maria Garrallà Subirana.

La cònsol menor des de la sortida del comú de Raül Ferré és una de les cares més visibles de l’actual majoria. Malgrat que l’advocada no està especialment disposada a haver d’assumir el rol de número 1, ara per ara es treballa amb aquesta idea, que totes les fonts han indicat que ni de bon tros vol dir que acabi sent finalment l’escollida. Com a company per al binomi que hauria d’encapçalar la candidatura s’hi situa hores d’ara l’actual responsable del departament de Serveis i Obres, Josep Maria Garrallà. És, indiquen les fonts, sols una primera proposta per comprovar com la percep la ciutadania.

La voluntat de Ciutadans Compromesos és aixoplugar sota la seva marca totes les sensibilitats polítiques de la parròquia deixant-ne fora, previsiblement, el Partit Socialdemòcrata (PS). Fins i tot els pocs o molts simpatitzants que tingui Socialdemocràcia i Progrés (SDP) a la Massana podrien acabar anant sota el paraigua de CC. D’aquí que encara és aviat, asseguren les fonts, per tenir res tancat. Però el treball ja està iniciat i la setmana que ve algunes reunions haurien de servir per començar a definir més clarament tot plegat.

Segons les fonts consultades, la intenció és no haver de desvestir un sant (fonamentalment treure del Consell General Carles Naudi) per vestir-ne un altre: la candidatura comunal. CC considera que si s’aconsegueix trobar dues persones que aconsegueixin tancar files entre totes les sensibilitats es podria garantir en gran mesura un triomf electoral sense haver de recórrer a persones, a polítics, que ja ostenten altres responsabilitats.

Una gran confluència de sensibilitats també podria situar per exemple l’actual secretari d’organització de Liberals d’Andorra, Guillem Forné, a les travesses. En canvi, qui sembla que té pocs números per ser-hi, i a més a més ja hauria mostrat la seva intenció de deixar un temps l’activitat política després de dos mandats comunals, és l’actual conseller de Turisme Sergi Balielles. Un altre dels noms que havia sonat fa uns mesos, el d’Amadeu Rossell, tampoc no estaria, almenys ara per ara, sobre la taula.

Comentaris (1)

Trending