Objectiu Comú de Canillo mostren la seva satisfacció per haver fet "una campanya neta"

Dolors Cabot diu que la parròquia es mereix que se li dediqui el temps i l'esforç de forma útil

La candidatura d'Objectiu Comú
La candidatura d'Objectiu Comú
Els candidats d'Objectiu Comú han volgut fer, el darrer dia de campanya, un breu balanç del que han estat aquest dies intensos d'explicacions de programa. debats, porta a porta i reunions sectorials. Dolors Cabot, número dos de la candidatura, acompanyada per la major part dels membres de la seva llista ha remarcat que "arribant a la fi d'aquests dies de campanya electoral, des d'Objectiu Comú ens sentim satisfets d'haver fet una cursa neta, transparent, proactiva, participativa i de molt escoltar la gent i de molt compartir projecte i propostes.

"Tot això amb el compromís i l'empenta d'un equip de persones, els nostres candidats, que han estat completament implicats i immersos en l'activitat que suposa un procés d'aquestes característiques". Dolors Cabot ha volgut destacar que "Hem estat per sobre de les crítiques i falsedats que han anat sorgint. A Objectiu Comú no perdem el temps en aquests tipus d'arts, ni les utilitzem. Nosaltres dediquem el nostre temps a escoltar la gent i a compartir el nostre projecte. Canillo es mereix que se li dediqui el temps i l'esforç de forma útil, com hem fet a Objectiu Comú".

Finalment, la número dos de la nova candidatura, ha tancat la seva declaració agraint la feina i dedicació de tots els membres de la candidatura, a la gent que han visitat i que els ha anat escoltant aquests dies, lamentant que no han pogut arribar a tothom. També ha agraït la feina dels mitjans de comunicació i premsa pel seu suport al llarg d'aquests dies.

 

Comentaris

Trending