Oberta una convocatòria de 166 places d'Educació pel proper curs escolar

La gran majoria són per l'escola andorrana i una desena per l'inspecció i qualitat educativa

-
-
El consell de ministres ha donat llum verda a la cobertura de places al ministeri d'Educació i Ensenyament Superior. En total en seran 166 i la majoria aniran destinades a l'escola andorrana. L'aprovació de les places arriba després de l'anàlisi de necessitats que es fa quan s'acaba el curs i en funció de les matriculacions dels alumnes.

El Govern, ha aprovat la cobertura de 166 places del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior a partir del proper 1 de setembre. D’aquestes places, 114 seran per a l’Escola Andorrana i Formació Andorrana, 10 per a Inspecció i Qualitat Educativa, 41 per a Formació Professional, Formació d’Adults i Recursos Educatius, i 1 per a Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l’estudi. Del total de les places, 144 responen a funcions estructurals i 22 a comissions de Servei.

Tal com ha explicat el ministre portaveu, Eric Jover aquest dimecres, l’aprovació d’aquestes places arriba després de l’anàlisi de necessitats que es fa anualment un cop s’acaba el període de matriculacions d’alumnes per al pròxim curs escolar.

Jover també ha indicat que la convocatòria d'aquestes places no té res a veure amb el concurs públic del 2016 per consolidar una vintena de places de professors eventuals.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending