Nova convocatòria extraordinària dels advocats, ara per triar un vocal

Isaac Pérez ocuparà una de les places vacants que quedaven a la junta després de les dimissions i la reorganització interna

Isaac Pérez accedirà, com a vocal, a la junta del Col·legi d'Advocats.
Isaac Pérez accedirà, com a vocal, a la junta del Col·legi d'Advocats.

El Col·legi d’Advocats torna a convocar una assemblea extraordinària. En aquesta ocasió, per escollir un dels vocals que resta vacant després de les dimissions per motius diversos i de la reorganització interna que va obligar a fer aquestes renúncies. Enmig d’un clima enrarit, de certa fractura, i després d’una anterior assemblea extraordinària que durant unes setmanes ha tingut una espasa de Dàmocles al damunt en forma d’impugnació -que per ara no s’hauria donat-, l’equip que encapçala Sophie Bellocq espera tancar d’una vegada la junta. I espera que no sigui en fals.

Després del moviment de peces que s’ha hagut de fer, després de situar Vanessa Durich al vicedeganat i Anna Mas a la secretaria, uns moviments que un sector dels col·legiats va criticar, no pas per les persones, sinó per la forma, quedaven buits dues vocalies buides, les que ocupaven Durich i Mas. D’aquí que a partir d’una cooptació, s’hagi designat el lletrat Isaac Pérez, entre altres coses secretari de la Reunió de Cònsols, com a nou vocal. Els estatuts no donen més marge de maniobra i, per tant, l’altra vacant s’ha d’ocupar a partir d’una elecció oberta. 

Fins 48 hores abans de la nova assemblea extraordinària, fixada per al divendres de la setmana que ve, el dia 24 de maig a les 9.30 en primera convocatòria, i a les 10 hores en segona, es poden presentar candidats. La junta liderada per Bellocq ja s’hauria mogut per assegurar que hi haurà, com a mínim, un company o companya que es presenti. I que no distorsioni, en principi, la línia col·legial sostinguda per l’actual equip de govern. La lletrada Sílvia Estrada ja hauria presentat la seva candidatura per al lloc en qüestió.

Comentaris (1)

Trending