Nogués demana no fer “un gra massa” de la mala ratxa de l’FC Andorra

El director esportiu del club tricolor aposta per tancar com més aviat millor els punts que garanteixen la permanència i, a partir de llavors, “ser ambiciosos”

Nogués i Bartumeu Gabriel, gerent d'Autocars Nadal, signen el conveni.
Nogués i Bartumeu Gabriel, gerent d'Autocars Nadal, signen el conveni.

Mala ratxa? Sí. No hi ha dubte. L’FC Andorra acumula cinc partits sense guanyar culminats dissabte passat amb la dolorosa derrota a Prada de Moles contra el cuer, el Prat. Malgrat això, des de l’entitat es vol fer una crida a la calma. El seu director esportiu, Jaume Nogués, ha demanat que no es faci “un gra massa” d’una situació que, al seu entendre, “no és dramàtica”. En aquest sentit, entén que l’equip ha de centrar-se ara en tancar els punts que asseguren la permanència com més aviat millor i, després, “ser ambiciosos”.

Nogués ha fet aquestes valoracions durant l’acte de signatura del conveni que el club tricolor ha tancat amb Autocars Nadal. En l’ambient hi era, indubtablement, el moment negatiu que travessa l’equip, que durant la segona volta –cinc partits- no coneix la victòria i que només ha sumat tres punts dels darrers quinze, fet que ha comportat la seva caiguda de la zona de promoció. El director esportiu del club tricolor, però, defensa que “cal mantenir la tranquil·litat” i “no fer un gra massa del que està passant”.

En aquest sentit, ha recordat que “són només cinc partits” i que “quan vam guanyar l’Olot ens vam posar tercers”. Per tant, es mostra confiat a poder redreçar el rumb. “Som un equip potent i ho hem demostrat estant vint jornades a dalt”, ha recordat, tot remarcant que el que toca és “seguir competint”. També ha volgut posar en relleu que “mai hem dit que l’objectiu fos jugar la promoció”, tot i la il·lusió que havia generat la bona dinàmica de la primera volta.

Per a Nogués, ara cal “assegurar la permanència”, que s’assoliria amb entre 45 i 46 punts, i, a partir d’aquí, “ser ambiciosos”. Aquesta és la forma de “créixer com a club”.

I en el marc d’aquest objectiu, el de créixer, s’inscriu l’acord de col·laboració signat amb Autocars Nadal, que es converteix en el transportista oficial de l’entitat, tant pel que fa als desplaçaments del primer equip com als dels conjunts de la base tricolor. L’empresa posarà a disposició del club un autocar equipat amb dues taules, USB i endolls per l’staff tècnic. També s’oferirà un descompte del 20% als abonats en els trajectes de la línia Direct Bus.

Etiquetes

Comentaris

Trending