Neu

Vallnord-Pal Arinsal obrirà Arinsal, Setúria i el Coll de la Botella a l'esquí de muntanya

El sector de Pal mantindrà les instal·lacions fins al pic del Cubil durant tota la temporada

Estació de Vallnord-Pal Arinsal.
Estació de Vallnord-Pal Arinsal. Vallnord Pal Arinsal

Vallnord-Pal Arinsal mantindrà l'obertura parcial de les pistes fins al Pic de Cubil durant tota la temporada. La zona del Coll de la Botella i Setúria (dins del sector de Pal), així com el sector d'Arinsal estaran oberts per a la pràctica de l'esquí de muntanya, raquetes i altres que no siguin l'esquí alpí.

El director del domini, Josep Marticella, ha assegurat que "hem elaborat una estratègia que permeti una dinamització dels dos sectors. Hem decidit destinar Pal a l'esquí alpí tant pel que fa als quilòmetres de pistes com per assegurar el màxim de dies esquiables per les condicions meteorològiques". Per la seva banda, els esquiadors d'esquí de muntanya, raquetes i altres disciplines, disposaran a Arinsal de més de mil metres de desnivell de circuit.

La planificació seguirà sent la mateixa que durant els darrers dies. Així, entre setmana s'oferirà un total de dos remuntadors (cintes del Planell i telecadira de la Serra II) que donen accés fins al pla de la Cot i amb horari d'entre les 9 i les 15 hores. Quant als caps de setmana, l'estació tindrà disponibles accessos fins al Pic de Cubil amb un total de sis remuntadors: Cintes Pedres Blanques, Cintes el Planell, Cintes del Pla de la Cot, telecadira de la Serra II i telecadira de Cubil, que suma un total del 70% de les pistes del sector de Pal. L'estació, a més, seguirà oferint un preu de 20 euros per dia.

Els sectors de Pal i Arinsal seguiran habilitats amb les mateixes condicions pel que fa a la pràctica d'esquí de muntanya, raquetes i altres disciplines, és a dir, estaran oberts de les 7 a les 22 hores amb pisters socorristes als dos sectors, accés provisional al telecadira de la Serra II, descomptes a l'estació, entre altres. En cas de no disposar de forfet el preu es mantindrà en 12 euros.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending