Neu

Sense pista ni previsió perquè els equips nacionals d’esquí i els tecnificats puguin entrenar-se

Com a mínim fins dijous, els corredors de la FAE no iniciaran cap tipus de preparació, fins al punt que alguns aquest cap de setmana ja van anar a Font Romeu

Zona de la Coma Blanca, a Grau Roig.
Zona de la Coma Blanca, a Grau Roig. ARXIU

Els entrenaments dels equips nacionals d’esquí i els tecnificats hauran d’esperar. Inicialment, aquest dilluns havia d’iniciar-se una primera fase, que havia d’anar fins dimarts que ve, en la preparació dels corredors de la FAE. Més tard, a partir de mitja setmana vinent, haurien d’iniciar entrenaments els integrants dels clubs, la base. Ara per ara, però, tot està en l’aire. De moment no hi ha acord entre el Govern, Ski Andorra i Saetde, que d’entrada facilitava la pista.

Però el vent s’ha girat i, almenys per ara, la Coma Blanca, a Grau Roig, no és practicable. Per tant, s’haurà d’esperar com avancen les negociacions. Dimecres hi hauria d’haver noves trobades. Però la represa dels entrenaments dels integrants de la FAE i dels clubs que havien demanat poder acudir a pistes està en l’aire. Hores d’ara també genera tensió el fet que uns pocs puguin esquiar i aficionats o més que això que han pagat el seu forfet i no poden calçar-se els esquís per fer alpí. De fet, aquest cap de setmana alguns joves valors haurien anat a practicar a Font Romeu.

S’està a l’expectativa de tot plegat. Aquest dilluns no ha estat un gran inconvenient perquè malgrat que la primera fase de la represa dels entrenaments s’havia programat inicialment per al 14 de desembre, el fet que els tecnificats tinguessin escola i els equips nacionals estiguessin de desplaçament ja no facilitava les coses. Aquest dimarts i dimecres sí que hi havia intenció d’entrenar i, per ara, res de res.

Comentaris (4)

Trending