Neu

Obertura d’un hotel i aposta per l’energia autoproduïda a Naturland

L'objectiu és alimentar-se al 100% amb l'ús de la biomassa, la geotèrmia i les plaques solars en col·laboració amb la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria

Comentaris

La Borda de Conangle.
La Borda de Conangle.

Naturland obrirà el dia de Sant Esteve, l'hotel Borda de Conangle. El parc també treballa per alimentar-se al 100% de l'energia autoproduïda amb l'ús de la biomassa, la geotèrmia i les plaques solars en col·laboració amb la Mútua Elèctrica de Sant Julià de Lòria.

"Estem treballant en el projecte fotovoltaic que podria ser una realitat l'any vinent" ha dit el director general del parc Xabier Ajona qui també ha destacat la importància de la biomassa "amb el potencial que tenim als boscos del nostre entorn". El projecte fotovoltaic consisteix en la col·locació d'unes pèrgoles als aparcaments en les quals es puguin resguardar els vehicles en cas de calor i fred i que, a la vegada, sigui un element més de producció elèctrica. La construcció de la instal·lació començaria cap a principis de l'any vinent. Els treballs s'haurien d'allargar massa, ja que només es tracta d'adquirir el material i muntar-lo als llocs indicats.

Pel que fa a l'hotel, disposarà de vuit habitacions dobles amb un preu des de 200 euros. Els clients disposaran d'una sala d'estar al primer pis. Les habitacions s'han reformat i millorat.  L'oferta es complementarà amb diverses propostes com ara les sortides nocturnes amb motos de neu.

Aquest allotjament de la cota 2.000 s'afegeix a l'alberg que hi ha a la cota 1.600. Segons Ajona,"el tipus de turisme predominant en aquest allotjament busca un entorn natural, més tranquil i amb un tracte més directe i personalitzat, i també que li permeti complementar l’estada amb l’oferta del parc".

Etiquetes

Comentaris

Trending