Neu

Naturlandia i Pal posen en marxa l’esquí escolar

Alumnes de l’escola francesa de Sant Julià i del British i l’Agora School comencen una activitat que enguany, com tot, també estarà marcat per la Covid

Escolars lauredians fan aquest dilluns activitats a la Cota 2.000 de Naturlandia.
Escolars lauredians fan aquest dilluns activitats a la Cota 2.000 de Naturlandia. NATURLANDIA

L’esquí escolar s’ha posat parcialment en marxa aquest dilluns i dilluns que ve acabarà de rutllar a ple rendiment. Naturlandia i Pal han iniciat la temporada d’esquí per als escolars. A l’estació laurediana hi han anat alumnes de l’escola francesa mentre que al camp de neu massanenc han estat estudiants dels centres privats britànics British i Agora els que hi han fet cap. Com en tot, la pandèmia també marca l’activitat.

Naturlandia espera, tot i les mesures i les adaptacions, que hi passin prop de 7.000 escolars, en aquesta temporada d’esquí escolar. Majoritàriament, a l’estació laurediana hi acudeixen escolars de primària, encara que també en rebran de secundària i de maternal. La clau és començar a introduir-los en la tècnica de l’esquí de fons, encara que també ‘practiquen’ altres valors com l’esforç col·lectiu i individual, el respecte a la natura i l’entorn, la seguretat i, ara més que mai, la salut.

esqui naturlandia
Anant amb raquetes cap al parc d'animals.

En el cas de Naturlandia, a més de les activitats que es fan a la neu, també es pot gaudir d’una visita al parc d’animals, que està a punt de reformular-se. Enguany, i seguint els protocols establerts pel Govern, a l’estació laurediana i a la resta, són els escolars els que s’han de dur el seu propi dinar que mengen en sales dels camps de neu respectant grups de convivència i distàncies. El gros de l’esquí escolar, segons les fonts, es començarà dilluns que ve si des d’ara i fins llavors no hi ha canvis. Grandvalira també rebrà estudiants.

Comentaris (3)

Trending